Naturopplevelser og Aktiviteter

Området rundt Bø byr på et utall av muligheter for heile familien. Sammensett selv ferien deres med Sommarland besøk, fjellturer, kinobesøk, shopping og mye annet.  For tur og aktivitetsforslag snakk med Vertspartet eller gå til Reisemål Bø sine sider.

 

Reisemål Bø

På disse nettsider finder dere mange gode forslag til aktiviteter og turer i området rundt Bø. Dere kan kjøpe billetter til Bø sommarland og dere kan laste ned vandre, padle og sykkel kart for området.

Reisemål Bø

Bø Sommarland

3 km fra Breiva Gjestegaard ligger en av Skandinavias største vannparker med spektakulære rutsjebaner og vannaktiviteter som Magasuget, Vassføyka, Sentrifuga, Supersurfern og mange flere. Parken ligger vakkert til i et skogsområde utenfor Bø sentrum og her kan hele familien kose seg i trygge omgivelser.                                                                                    

Bø Sommarland

Høyt og lavt Klatrepark

Høyt og Lavt Klatrepark åpner i Bø juni 2015, rett ved Bø Sommarland. Perfekt for familieferien eller med vennegjengen. Du kan boltre deg i hele 70 ulike apparater i skogen. Det blir rett og slett en akrobatisk oase for den mest ekstreme så vel som for lokale og tilreisende barnefamilier. Det er ulike typer løyper oppe i trærne med varierende vanskelighetsgrader. 

Høyt og lavt Klatrepark

Her er et par forslag til turer i nærområdet

Gavlesjå

Ta en fantastisk tur inn i Årmotdalen. Her kommer du til Gavlesjå seter. Gavlesjå seter er den eneste seter på Lifjell som fortsatt er i drift. Her blir det ysta ost og kinnet smør. Budeie Anne Anundskås, tar imot alle med et vennligt smil og servere rømmegrøt av beste slags. her er hester og kyr. Turen passer for hele familien. 

Åseåa

Ca 1 km fra Breiva løper Åseåa her finner dere gode jettegryder og små hemmlige badeplasser.