Breiva Glamping  @felidafoto

Samlingsplasser

I det gamle fjøset finner dere vårt koselige kjøkken og oppholdsrom. Her kan dere lage god mat og spise middagen, spille brettspill og leke med ulike hobbyartikler. Ute på tunet finner dere den overbygde bålplassen, skapt til samling rundt bålet. 

"Ute på tunet finner dere den overbygde bålplassen, skapt til samling rundt bålet."

På låven har vi masse utstyr til å gå på oppdagelse i naturen. Dere finner ulike utespill og aktivitetskasser, samt snekkerboden.

På tunet står langbord og grill, så dere kan sitte ute og nyte kveldsstemningen.

 

 

 

 

 

 

.

Breiva Glamping  @felidafoto

Aktiviteter

Vi ønsker at Breiva skal være et sted fylt av gode opplevelser for hele familien. Derfor vil det i høysesongen være ulike aktiviteter på tunet. Det blir spikkekveld, historiefortelling, natursti, orienteringsløp og mye annet.

"Det blir spikkekveld, historiefortelling, natursti, orienteringsløp og mye annet."

På låven har vi innrettet en liten snekkerbod. Så da er det bare å finne frem hammer og spiker, bygge biler, båter eller fulglehus. Dere finner også bordfotball, ulike utespill og aktivitetskasser.

Det er gode muligheter for å gå på oppdagelse i skogen, bygge hytter, plukke blåbær og grille marshmallows over bålet på kveldstid.

 

 

Breiva Glamping  @felidafoto

Naturen rundt

Breiva er en solfylt plass fra morgen til kveld. Det er mye skog rundt Breiva, så det er gode mulighet for å gå på oppdagelseferd i skogen eller for å se reven liste seg over tunet en tidlig morgenstund.

"Teltene står i gammel furuskog med masse blåbærris og små fjellknauser."

1 km fra Breiva ligger ÅseÅa med fossefall, små jettegryter og hemmlige badeplasser.

Mellom tunet og skogen jobbes det med å etablere en skogshage, med spiselige bær og planter. Her finner dere mange ulike plantearter.