Selskap

Ønsker dere å holde selskapet deres hos oss. Kan vi tilby dere en samlet pakke på leie av lokale og overnatting. I fellesrommet kan vi dekke opp til 40 stk.

I høgsesesongen (14 Juni - 11 august) har vi overnattingsplasser til ca 40 personer  fordelt på huset og de ulike teltene. Dere vil da få hele tunet for dere selv.

Uten for høgsesogen har vi overnattingsplasser til ca 30 stk. Trenger dere flere plasser, er det gode muligheter for å sette telt opp i området. I gjennom studie året er huset leiet ut til studenter. Men dere vil få felles arealerne for dere selv.

Vi kan legge tilrette for aktivitetsløyper, natursti og andre aktiviteter dersom dere skulle ønske dette.

Mat og drikke må dere selv stå for, men vi formidler gjerne kontakt til lokale catering selskaper.

Ta kontakt for en hyggelig prat så vi sammen finner den beste løsning for dere til en god samlet pris.

Vi holder på at sette selskapslokalet og felles arealene i stand, bildet er fra et tidligere selskap på låven. Nye bilder kommer så snart rommene er klare.

Kurs og Møter

I 2020 åpner vi opp for utleie til dagsmøter og kursdager med overnatting. Vi har plass til 30 personer. Møtelokalet vil ha alt dere trenger av møte fasiliteter. 

Vi tilbyr kurspakker med frokost og lunsj  samt personlig vertskap. Ønsker dere aktiviteter knyttet til kurset, kan vi sette sammen en god samlet pakke.

Ta kontakt for en hyggelig prat så vi sammen kan skræddersyr et tilbud til dere som passer til deres behov og ønsker.

Mere info følger seinere.